Sea-Doo vesijetit

VESIJETEISSÄ ON EROJA

Sea-Doo on maailman myydyin vesijetti. Hyppää kyytiin, niin ymmärrät miksi. BRP:n ainutlaatuiset tekniset ratkaisut mahdollistavat unohtumattomat kokemukset vesillä. Sea-Doo-vesijeteillä ja -skoottereilla hauskanpito on hallittua ja turvallista.

ENTISTÄ LAAJEMPI TUOTEVALIKOIMA

Sea-Doo-mallistossa on nyt entistä enemmän valinnanvaraa. Uusi Sea-Doo Spark on perheille suunniteltu ketterä ja edullinen vesiskootteri. Se on lähes puolet muita markkinoilla olevia tuotteita kevyempi. Ajaminen on helppoa ja myös taloudellista: Spark on markkinoiden polttoainetaloudellisin vesiskootteri1. Spark on myös kompakti. Sen vetäminen pienemälläkin autolla on helppoa, eikä säilytykseen tarvita koko autotallia. Laajan värivalikoiman ja lisävarusteiden avulla teet Sparkista yksilöllisen. Sea-Doo Sparkissa käytettävät ainutlaatuiset ratkaisut, kuten iBR ja uudet Rotax® ACE™ -moottorit, tekevät ajamisesta ja omistamisesta helppoa. Vain Sea-Doo kykenee pistämään näin paljon ominaisuuksia edulliseen vesiskootteriin!

MAAILMAN ENSIMMÄINEN VESIJETIN JARRU

Jo viiden vuoden ajan Sea-Doo-vesijettien vakiovarustukseen on kuulunut jarru (iBR), ainoana maailmassa.2 BRP:n ainutlaatuinen iBR-jarru- ja peruutusjärjestelmä pysäyttää vesijetin tai -skootterin jopa 30 metriä aikaisemmin.3 Käyttö on helppoa: jarrukahva on ohjaustangossa ja sitä käytetään vasemmalla kädellä. Kun Sea-Doo on pysähtynyt, jarrukahvan puristaminen saa sen liikkumaan taaksepäin. iBR-järjestelmä tekee rantautumisesta helppoa ja turvallisempaa. Se on myös huomattu. Jarrujärjestelmä on saanut palkintoja lukuisten maiden viranomaisilta. Esimerkiksi Yhdysvaltain rannikkovartiosto on antanut sille tunnustusta vesiurheilun turvallisuuden parantamisesta.

LUOTETTAVA JA HELPPO OMISTAA

Sea-Doo-vesijettien luotettavuus on yksi syy siihen, miksi niiden omistajat suosittelevat niitä muille useammin kuin muiden vesijettien omistajat.4 Itse asiassa lähes 90 prosenttia kymmenen viime vuoden aikana ostetuista Sea-Doo-vesijeteistä on edelleen käytössä.5 Sea-Doo-vesijetit ovat pitkäikäisiä ja vaativat entistä vähemmän huoltoa. Ensimmäinen öljynvaihto on tarpeen vuoden tai 50 tunnin käytön jälkeen ja sen jälkeen kerran vuodessa tai 100 käyttötunnin välein.

 

1 Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen. Kilpailevat mallit on testattu identtisissä olosuhteissa. /
2 Saatavilla määrättyihin malleihin. / 3Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen. Nopeus 80 km/h. /
4 Lähde: Brandspark International. / 5Perustuu Infolinkin kokoamiin eri maiden venerekisteritietoihin.