Huollot ja tarvikkeet

EtusivuHuollot ja tarvikkeet

Rengasmarket Kokkola tarjoaa 40 vuoden kokemuksella rengasalan palvelujen lisäksi autojen ja moottoriajoneuvojen huoltoja, korjauksia ja tarvikkeita.

Huollot ja korjaukset

Huollamme autot, mopot, skootterit, kelkat ja mönkijät. Tarjoamme laajan valikoiman harrastelaitteiden huoltoja ja varaosia mm seuraaville merkeille: Lynx, Ski Doo, Sea Doo, Can Am, Polaris, ArcticCat, CF Moto, Linhai. Pikahuollot myös ilman ajanvarausta.

Temme ajoneuvoihin pakoputki- ja laturikorjauksia, rengastöitä, jakohihnan vaihtoja ja katsastuskorjauksia.

Öljynvaihdot

Suoritamme öljyvaihdot kaikkiin menopeleihin. Autojen, mopojen, kelkkojen ja mönkijöiden huollot. Tarjoamme laadukkaita Teboilin ja Castrolin öljyjä.

Katalysaattorit ja tuning

Olemme Magnaflown maahantuoja Suomessa. Magnaflown rosteriputkistot ja katalysaattorit ovat harrastajien keskuudessa maailmankuulu ja luotettava laatumerkki. Valmistamme myös erikoisputkistoja 25 vuoden kokemuksella.

Valikoimaamme kuuluvat myös Duellin ja Snogearin ajovarusteet ja tarvikkeet.

Akut

Exide Technologies on yksi maailman suurimmista akkuvalmistajista. Hyvät akut kestävät kauemmin ja antavat enemmän tehoa ja paremman käyttövarmuuden. Tässä ei voi tehdä kompromisseja. Exide Technologiesilla on tuotekehityskeskus ja omia tehtaita eri puolilla maailmaa